Happy Bezday To My Brother
Hari ini aku stat split..cam ngntuk jugak but sbb nak dpt duit byk kan..so cam tak kisah..
Today adlh beszday adik aku yg number 2 tu.bersengkang mata aku tunggu kl 12 smlm tuk wish Hepy Beszday dier yg ker 21.Aku just harap dier akan dpt aper yg dier nak dlm idup ini..Adik aku ni cam laha skit perangai dier.syik nak ikut cakap dier jer.Kengkadang cam geram.Tp nak buat mcm mana dah adik sendiri.Dah nm pun abg so kenelah byk mengalah ngn adik2


My Bro ngn anak buah kami
3 Responses
  1. REMYZAL Says:

    Happy Birthday.
    Bro.. hahahhaha


  2. w.a.w.a Says:

    ko mmg abg yg baik..
    aku pun nak jadi adik ko la hheheheeheh


  3. ajami Says:

    hepi besdei 2 ur adik!!!