Demam
wah..huk huk aku dah demam..tak sukenyer.Kalo demam2 mcm ni mstilah aku tak lalu mkn n dlm ms yg sama tak larat nak g keje.Rasa mcm nak balik skang je.Tp shift aku abis lmbt lagi.Schatje entah kemana.Msg tak di bls.Sedey pun ader.But aku rasa die mcm bz kot.Takpelah.
Ubat pun dah mkn.


Harap2 pasni aku sihatlah.Mls nak mc.Coz lately ni tak ramai yg keje.Byk yg OFF sbb nak cover aku yg bercuti ujung minggu..schatje..hukhukhuk
2 Responses
  1. Che Sue Says:

    oloh olohh...siyann nyer budak ni demam..meh che sue kepit celah tiak..sure baik lekaih!hikhikhik..


  2. wan khairy Says:

    cian dia..
    cepat baik k....
    bgus, amam ubt slalu.