Netbound Event
Before tamat 2009 yg lalu kami di Technical Helpdesk ader membuat satu majlis yg dinamakan Annual Netcare Calebration.Majlis ni menghimpun semua agent yg bekerja di Technical tidak kira sama ade yg berada di MC or AHP..Tema thn ni adelah port luck meaning setiap agent dikehendaki mmbawa makanan untuk dikongsi bersama..



Pada mulanyer semasa meeting berat hati nak mengatakan yg event ni akan berjaya dan mendapt sokongan dr semua org.But hasilnyer sgtlah mmbangga kan ye.Dgn makanan yg byk..persembahan yg hebat,berita sensasi yg diterima dr BOZ BESAR dan participate dr sume agent..



Tahniah diucapkan pada mereka2 yg berada di belakang tabir termsuk aku.Dgn agihan keje yg berkesan..perlaksanaan yg tepat semuanyer berjln lancar spt yg sepatutnye..Yg paling best aderlah semasa sambutan Tech Babies and Secret Santa..Bg aku acara ni harus diteruskan setiap tahun..



To all of u guys yg berada ni Netcare thxx sbb menjadikan majlis ini satu kenyataan dan sokongan anda yg tidak berbelah bagi akan menjadikan kite satu team yg kuat..(",)
2 Responses
  1. Puan Sukma Says:

    whoa ruginya x join last event nih..nampak seronok betul..isk isk..rindu ngan korang semua xspecially aiman aka my PA katanya..

    woit aiman..cantik blog ko..teringat zaman2 ko dok semakkan pale aku asik tanya camne nk cantikkan blog ko...hihi..

    take care!!


  2. Mr Romeo Says:

    betol tu..hahah rindu kat ko yg kaki gossip ni