Karoke
Ahad yg mmbuhsankan..Bgn tido jer dah kol 2+.Nak plan aper jer arini.Bincang2 aku ngn wan bercadang nak gi Karoke.Lagipun rasanyer dh lm tak kesana.Msg ngn Mira.Jumper kat KLCC kol 6.00.Yg pnting aku jugak yg kene jadi driver bergerak.So spai YawChuan giliran menunggu number 4.So time tu malalak lah spai nak pecah anak tekak.Kami amik 2 jam.Dlm2 tgh nyanyi aku ader owang miskol..rupernyer Ija..lama gilerz tak jumper dier..Bukak pintu dier ader kat luar..rupernyer dier ngn ayu..sgt bestnyer dh lm tak jumper kedua2nyer.



Ija,Ayu And Me

Pas abis blik kami yg 2jam..Ira kawan mira ajak kami lepak kat bilik member dier.So sbb takder bende nak buat kami lepaklah.Yg bestnyer walaupun first time jumper merek tu sgt baik.Siap ajak gi Planet mlm tu.Mula2 taknak tp sbb fre boleh jer.Lagipun sok keje ptg.Hahhahahahaa.So pas siap2 kami terus gerak ke Planer.Happnening Gilerz..







4 Responses
  1. Sukma Says:

    very the la ko ni..ni aku nk bg cadangan..cadangan dibuka kan? font tu jgn la senget2..kasi tukaq font ok..mesti chanteq..


  2. Sukma Says:

    ha..lg satu..nape byk salah spelling..hihi..jgn maree romeo..


  3. zirot Says:

    mmg byk spelling!sbb kat sekolah tk belajar!hahahah...


  4. zirot Says:

    mmg byk spelling!sbb kat sekolah tk belajar!hahahah...