My First Bezday Calebration~!!

Hepy Beszday To Me

Im 24 already..for me dah terlalu tua.Walaupun on that day im not caleb my beszday thxx to our friends coz still remember my besszday.Terharu sgt. Actually tak jangka pun.Tu pun sbb epa yg ajak kuar.Actually aku kenal epa dah lama.Byk bende yg kami hadapi bersama. Tak sangka akhirnya kami leh jadi kawan baik.So pd mulanyer aku cece dan maksu plan nak lepak2 minum..but tetiba epa kol ajak lepak







So aku with cece and maksu gerak ke pandan indah then kami lepak2.Tak spai 5 min epa spai ngn mmbawa kek yg chumel.Arghhh sgt terharunyer aku.Hahah walaupun tak ramai dan kek yg besar for me that moment so sweet.Im so touching.Thxx to maksu coz take agud pic.Hahahah



Anyway thxx to epa.Nnti ader ms kiter truskan plan untuk berbarque to k.HahhaaLove u so much.Muahhh



Best sgt kek ni.Hahaha actually tak abispun..ader kat umah lagi.Kalo nak dtglah yer...(",)
1 Response
  1. selamat hari jadi ye enche mwax