Zeta Bar
Monday 31 March 2008

Last Friday aku and the geng yg lain tlh berkunjung ke Zeta Bar at Hilton.Perasaan mmg tak dpt digambarkan.Sgt best dan happening.maklumlah first time pegi.Sblm pegi mcm biasalah ader je probnyer.Mana taknyer..Yg kata nak dtg jemput entah kemana.Nasiblah si aisyah ader..hehehe.Yg bestnyerMelat pun joint sekali.Kami sume gerak dlm kol 11+++.Spai Hilton duk pusingpusing carik parking dah amik ms lagi.Ms nak msuk Zeta Bar sumeorg kene bg IC maklumlah sbb msukm free kan..so ic jerlah yg dier check.Si Melat plak time tulah tertingal ic dlm kete.Nak tak nak sbb terlalu macho akutemankanklah die turun balik kat kete amik ic.


Together Forever


Mereke suke hug sy..


Trust me..ketika ini mereke sedang SWING..minah tu aderlah water of bitch yg duk menyumbat air kat kami sume..manakala yg lelaki tu(lelaki ke) duk feeling nak balik LONDON spai tertumpah air kat baju baru nyer...nasib tak terbakar...hahaa

Ms dah spai dlm tu ramai yg dah ader..yana,pondan,aizol,cj,boy ayam..yg lainaku tak kenal sgt..Tp aku tak pedulik.Trus je menari.Dan yg pentingsi puaka yana tu duk sumbat2 air khasiat tuk kami sume.Last-lastsumer SWING.Hehehe.Aku sgt teruja bile penyanyi2 yg ala PussyCat Doll performes.Sgt best hingga kami sume tak berhenti2 menari ala2 org cute.Aisyah plak
duk berkepit jer ngn mat salleh gemok.Siap amik gambar bagai.Yana dan Melat plak tergedik2 kat Fendi Xfactor.Sukelah tu..Dan aku..hehehehea gud dancer on the floor..siap head banging bersama Pussycat Doll...


Tangan Mereke Yg Puaka


Mereke suke KISS sy..


BOTAK tu scandal Aisyah..Haha

Spt biasa balik kami singgah ke Pelita.Nasiblah pondan leh bgn sbb mskat sana die dah duk feeling balik London.Kali ni kat pelita kamilepak ngn ngn budak2 gile like Farid and the geng.Babi sgt sbb duk bahan kami yg sedang SWING.Takpe tunggu korang 5/4 ni..Sgt seronok sgt sbb mskat Pelita jumpe kwn2 kami yg lain cam Bulat dan Cece.Hurm sgt muskil sbb tak sangka Ceceturun.But akhirnye aku pahamkenapa die turun.Heheh bahagia bersama si Botak yer..Anyway we are heppy together.To melat thxx coz drive the car.To yana thxx to invite me and others freind joint u at Zeta Bar.To Baron thxx to takeourpic.Love u all my freind.Muahhh


Plz help me..tak larat dah ni..huhuhu


2 Responses
  1. aidy_ash Says:

    NAK LONDON NAK LONDON NAK LONDON.
    huwahhhhhhhhh


  2. celebi.net Says:

    musykil hak tuih~
    swing2 pon ader time nk musykil2 ke
    i terpaksa je pegi tu uols