ANTM Cycle 13 Episode 7
ANTM back..untuk minggu ini cabarannyer adlh Go Sees and jugak bergambar sebagai pahlawan.Untuk cabaran Go Sees model aku Nicole menang.Die ni mmg cantik..pandai pose..cume kalo berckp mcm tak confidentn jer..Kara adlh org yg paling tak suke kalo Nicole menang..tp sah sah Nicole cantik dr ko..padan muka ko terkeluar..

Untuk cabaran minggu ini pun Nicole dipanggil dulu..



Pemenang Minggu Ini



Look Brittany ni..mmg superb walaupun ms nak amik pic dr Tyra tetek terkeluar smpai kene sound ngn mak hayam..hahaha but i love u



Die mg mcm model cume nak berjaya pikat hati juri lagi



Die ni pun cantik tp juri masih ragu2 sama ader die lh jadi model atau tak..hurm ala mcm mana ni..hukhuk

ELIMINATED:KARA
4 Responses
  1. Anonymous Says:

    david jones torebki
    to david jones torebki , torebka kuferek , torebki online . torebki david jones , torebki kazar ?


  2. Anonymous Says:

    iphone 4 unlock
    to unlock iphone 4 , unlock iphone 4 , . how to unlock iphone 4 , ?


  3. Anonymous Says:

    iphone 4 unlock
    to iphone 4 unlock , unlock iphone 4 , . unlock iphone 4 , ?


  4. Anonymous Says:

    projektant wnetrz bialystok
    to projektant wnetrz warszawa , projektowanie wnetrz bialystok , . projektowanie wnetrz warszawa , ?