Suprise Party For WeWe
Monday 22 September 2008



Smlm dieba bg msg tuk buat suprise party for his sister wewe kat damansara..all friends excited coz cam tak sbr nak tgk wewe dikejutkan..beszday party tema is baju tido..hurm manalah nak carik baju tido ujung2 bln ni..dah lah aku biasa tido pakai boxer je..takleh jadi ni.then aku ngn farah g jusco nak tgk2 mana tau ader baju tido yg murah2..tp hampeh sbb sume cam mahal2..so aku beli tshir n boxer je..


me with beszday girlz



Kami gerak dr opis dlm kol 10.30.teman remy g tukar baju..then terus gerak ke damansara.So che ah ngn laki die dah tunggu kat sana..spai je dieba smbut n mintak kami lepak kat tingkat atas..suprise katanyer..so dlm kol 12 kami turun bawak kek smbil nyanyi..terharu2 mnja jugaklah si wewe tu..so pastu kami mkn dan mcm biasalah..gedik2 mnja smbil cuci mata..





Pas dah abis mkn..kami lepak..borak2 then baru gerak balik..tunggukan bezsday party berikutnyer di Cameron..heheh
2 Responses
  1. remyzal Says:

    kiter ada sesuatu nak bagi pada kamuu..!!

    meh dtg blog i..!!


  2. kami Says:

    woi tak ajak aku kenapa? dah rasa cantek ker