Main Kawin-Kawin


ingtkan aku yg akan updates dulu alih2 si hidz ngn yana dah upadtes..ceritanyer mcm ni smlm pas abis keje aku ingtkan nak lepak(maksu sory sgt sbb mmg tak dgr phone tu..ms romeo blz msg maksu tu time tu baru dpt n that time dah kene balik sbb big boz dah panggil..soryyyy)..so sejak dah biasa lepak kat maluri ni aku ajaklah yana lepak sekali..

so jumper kat jusco n die temankan aku balik umah tukar baju bagai..make coffe for my syg then trus kuar..lepak kat desa pandan(maybe tempat tu port baru tuk lepak pasni)..then ms borak tu kami citer lah psl jodoh..yg tak tahannnyer kami bercerita ttg jodoh yg MUSTAHIL terjadi..yerlah sbb kengkawan didepan mata kan..so tu yg ala2 kenen2 kan sesama sendiri..lihatlah senarai calon2nyer dan komen ttg kemustahilannyer yer..ahakz

aku ngn hid
cece ngn yana
sherry ngn aisyah
maksu ngn wawa
baron ngn elva
e ngn suzy
fared ngn mak munah
abg neslo ngn sara
aidy ngn mas

so doakan jelah kebahagian kami..hehee
2 Responses
  1. elva Says:

    elva x redhooo..ngan panda!

    aidy ngan masz?
    aminnn....


  2. w.a.w.a Says:

    perlu ke aku ngan maksu? nanti kami gaduh rebut laki