The Garden
Sunday 26 January 2008



Smlm aku bgn dlm kol 12++ bgn pun sbb nak tgk Melody.bgn tgk schatje dah tgk tv..tak kejutkan aku pun..then tgk tv amy kol ajak kuar g GARDEN..hurm mula2 schatje takmo pegi but finally pergi jugak..amy jemput kat umah..then kami pun gerak g GARDEN..otw g sana nmpak satu kete mirip sgt ngn kete kawan aku ni..so kami pun ngumpat2 mnjalah...sedang2 ngumpat ader org kol..tgk binatang biru die tanya kat mana..rupernyer kete yg kami ngumpat tu aderlah kete dier..hahaah sorylah yer..tak sengaja..ahakz...






lapa tahap gaban

So spai je kami carik mkn coz sgt lapa..yg buat sakit atinye kbyankkan kedai tutup.SENTAP sgt..sakit ati pun ader juugak..mana tanknyer foodcourt pun tutup..tu tandanyer mmg LAHA lah kan..so jln2 akhirnyer jmpe satu restoran BaBa NyOnYa ni..ingtkan nak mkn msk asam but takder..makanan yg tinggal pun dah abis.Kami org trakhir yg dpt mkn..




how do we look

So pastu merayaulah g Garden tgk barang..yg penting kene mkn hati jelah sbb ms dtg tgk kedai bukak but alih2 pas mkn sume ekdai tutup..ilang mood nak shopping..binatang sgt..so kami jln jugak g BORDER..carik TWILIGHT untuk my lil sis and NEW MOON for my schatje..then abiskan ms dlm tu dgn mmbaca..lagipun MEMBACA BUKU FREE NI MMG BERFAEDAH.



mereke semakin gilerz

Abis sume kami lepak kat tempat jln kaki yg ala2 taman yg smbung GARDEN and MID.Smoke dan pose and trus balik umah..Spai umah ajak amy joint kami kat umah.lagipun kalo amy balik opun buhsan kan..so better lepak ngn kami..smbil mkn Big APPLE..dlm kol 8 lebih die balik n kami siap2 untuk mkn n jln sblm balik UPPER EAST..
1 Response
  1. u have been tagged

    check ay my bl0g:
    http://s0l0m0l0singlemingles0rgs0rg.blogspot.com/

    ;)