Underworld 3 Rise Of The Lycans
Saturday 24 January 2008



Sabtu mlm minggu yg lalu pas keje aku g lepak2 ngn mq..coz my schatje sibok sgt nak berhibur di LOFT..so aku buat keputusan untuk lepak..walaupun aku tau die PALING tak suke kalo aku melepak..but hidup kene adil..so aku dan maq ke PV..sbb dah tak tau nak kemana..beli tiket Underworld kol 1.30



Pastu kami jenjalan d Bukit Bintang smbil mkn..coz mmg tak thn lapa..so mkn sume..borak2 bagai dan trus g PV balik.Yg pasti bg aku citer kali ni best sgt..coz ader flashback2 bagai..sedey sgt tgk heroin dlm citer ni mati biler terkene pancaran matahari..tp yg timbul kemusykilan mcm mana..anak die (heroin citer sblm ni) leh idop sedangkan die dah mati terbakar..so kene tunggu episode yg keempat lah gamaknyer..but i really love this movie.





synopsis

This prequel story delves into the origins of the centuries-old blood feud between the aristocratic vampires, known as Death Dealers, and the barbaric Lycans (werewolves). A young Lycan, Lucian (Michael Sheen), emerges as a powerful leader who rallies the werewolves to rise up against Viktor (Bill Nighy), the cruel vampire king who has persecuted them for hundreds of years. Lucian is joined by his secret lover, the beautiful vampire Sonja (Rhona Mitra), in his battle to free the Lycans from their brutal enslavement.

otw nak balik scahtje kol n mintak jemput kat Sheraton..so pick him then kami lepak kat LOTUS..ramai org..best sgt cuci mata..hahah then trus balik n tido..tak larat coz rasa mcm nak demam..
1 Response
  1. LiXa NiZaM Says:

    ehemm
    persoalan pasal "macam mana anak dia yg dah mati terbakar leh hidup balik dlm episod sblm tu" jawapannye..

    Heroin dlm filem pertama & kedua adalah org lain iaitu Selene. Selene tu just anak angkat Victor yg Victor jadikan vampire sbb tak sampai hati nak bunuh disebabkan muke Selene yg ada iras2 Sonja. Sonja mmg dah mati..

    Victor dah bunuh semua ahli keluarga Selene (keluarga Selene diupah utk bina penjara utk William - the first Warewolf, dan utk protect rahsia tu, die arahkan semua dlm keluarga dibunuh except Selene yg remind him so much of his daughter - Sonja..

    So, semoga terjawab persoalan tu..heheh.TQ