Cuti Cuti Malaysia Kota Kinabalu Part 4
Sunday 22 february 2009

Tibalah ari penghujung kami diKK 17/02/09..cam sedey sgt bgn pagi nak packing barang..hurm yerlah bukan selaloo kot dpt g bercuti ngn kengkawan mcm ni..hope pasni kami leh buat trip mcm ni lagi..so sume dah siap kami pun baik cab ke Pasar Philipne..spai ke carik kedai mkn..then pas kenyang barulah teruskan misi untuk mencarik barang..





Actually panas sgt tgh hari tu tak thn..so kami msuk sume kdai yg ader..tawar menawar sana sini..malangnyer duit yg tinggal tak byk..so beli ape yg patut je..so maaf kepada kengkawan yg tak dpt ole2 dr aku yer..then pas puas beli brg..kami minum air kelapa....3.50 boleh thnlah sejuk..sedap sgt..





Pastu aku melat sherry dan zirot balik otel dulu..n yg lain ikut zol trus g airport..melat shopping sekejap then kami pun gerak ke airport..memang indah sgt pengalaman kami disana..hehe sayu je ati ms nak balik..but oklah sbb sumenyer teratur dan terkawal..





Spai airport carik lobster si zirot then beli brg serba skit termasuk beg putih sabah then kami check in..ms untuk terbang ke KL..kalini rasa mcm sekejap je dah spai KLIA..schatje jemput kat KL CENTRAL..tq sayang..to myfriends yg joint thxx coz menjadikan percutian kiter kali ini sungguh gembira dan teruja..every single thing yg kiter buat akan kulipat kemas dlm kamus 2009..love uolz..(",)
1 Response
  1. g filipina nnt nk ikot!!~