Subway
Wednesday 11 February 2009



Ingtkan ms split break nak balik..but mcm mls sbb takder sape nak temankan mkn..so aku decide nak mkn kat opis je..so bgtau zirot n kami jmpe kat pulau..so aku mkn2 mnja lah kat situ..dan heska kol bgtau nak lunch sama..alamak aku mmg sungguh lupe..smlm pun jnji nak mkn sama but tak sempat..so aku bgtau yg aku joint die mkn..so tak lm pastu aku geraklah ke setiawangsa



Jumpe kat petronas..amik heska ngn megat so kami ke SUBWAY JUSCO..first time kot g JJ situ..ingtkan aku sorang je..rupenyer heska pun 1st time..so xmalu lah.so kami ke subway aku order menu number 6..xtau lah ape bendenyer..mkn je..jnji sedap..



Pas mkn kami lepak kat luar jap..isap rokok smbil borak..lagipun lama tak jmpe.so cerita lah ape2 yg nak diceritakan maklumlah dah lm tak jmper..kami ingtkan nak tgk wayang nnti but tak sue citer aper..lagipun heska dah pindah sini..so senang skit nak kuar kot..rindu kat diorg sebenarnye



Maklumlah dah lama tak jmpe..last lepak sama pun ms beszday ayna..so pasni mmg selaoo lah lunch sama..maklumlah daha der portkan...then lepak dlm sejam kami pun balik..aku nak kene msuk keje..anyway thxx sbb spend time sesama..next time kiter lepak lagi yer..
2 Responses
  1. Muhammad Says:

    waaaaahhhhh
    may fav subway
    :P

    bagus 4 diet
    :)
    nyum nyum

    err nak sket huhuuhuh


  2. Mr Elmo Says:

    heee..
    subway swedap la u...
    yum..yum...
    u..nak tanya ni..
    tu megat kew?