Mari Mkn
Pas settle sumer tu destinasi seterusnyer adlh mkn.tetiba jer cam feeling nak mkn kat Kg Baru.Lagipun kan skang ni dah gaji.So bolehlah mkn byk skit.So kami gi mkn kat Steak House(BOAT) sbb rasanyer kat situ jer yg sedap kot kalo nak mkn steak.








Nasib cam tak ramai org.So cam tak lm pas order trus jer dpt.Tp kali ni yg joint gi mkn tak ramai sbb yg lain sumer dah blik.So aku,wan,ain,feena jer.So skang ni time mkn.Yeyyeyyeey


Aku ngn Black Pepper Steak..


Ain ngn Fish And Chip..


Wan ngn Chicken Chop..


Feena ngn Chicken Cordon Blue..


Yg penting kiter HEPPY
1 Response
  1. mmmm.....makanan yang enak bersama rakan2 tercinta...
    mmm seronok time off sambil gi ikea... tetap shopping2 manja... yang penting karipap panas ikea yang best...
    mmmm gmbr yg cantik.... suker...