Rindu
Keadaan sunyi boleh menyebabkan kiter terleka dan terpikir kisah2 yg pernh berlaku dlm idup kitersblm ni begitu juga ngn aku.Tetiba aku teringat ngn kengkawan aku yg lain dan kenangn semasa kami bersama dulu.Skang ni kebanyakan dr kengkawan aku dah bawak haluan sendiri.Bkan kami bergado yer tetapi masing2 ader jln idup sendiri.Antara pic yg aku paling suker adlh ketika kami bercuti di Melaka.Sweet dan ghindu sgt.Rindu ngn Hid yg sedang blaja dan Bulat yg dah bekerja ditempat lain.Hanya aku dan Pondan(FiFi)jer yg masih setia di CElcom.LOve U all.


1 Response
  1. hid Says:

    paktam.. rindu gak kart ko!! aku pon baru terpikir nak buat blog dedicated utk korg.. :|

    takperla.. nanti kalau aku dh buat, aku bgtau ko k?