Karoke Time
Monday 07 April 2008

Wow byknyer crita yg aku nak updates dlm blog kali ini.Ternyata minggu ni merupakan minggu yg TERBEST yg aku pernah lalui..bersama kengkwan baru kami mencipta terlalu byk kenangan-kenangn terindah untuk dikenang selama lamanyer..Hahhaha bermula dengan Jumaat aku teman2 yg lain plan nak g karoke untuk melepaskan tekanan perasaan memasing smbil menghabiskan sisa minuman berkhasiat yg kami ader..bersama sara,wawa,melat,maq,farid dan ari kami ke Yau Chuan.Dan yg penting terpaksa tunggu hampir 2 jam untuk masuk.Itupun setelah berkali-kali duk menanya kat kaunter pertanyaan.Kalolah boleh SD dah lm aku SD.


sebelum karoke..

Setelah menunggu agak lama kami pun dpt msuk.Yang [paling tak thn si sara dah g cop lagu.Trus jer nyanyi spai turn org lain pun die sapu.Nyayilah sara tak kisah pun coz kami sume tau yg ko tgh emosi..pasangan duetnyer sape lagi kalo bukan si Farid yg duk "orait" sepanjang ms..Hahhah ape2 jelah korang.Si Ari ngn Maq duk sibok bancuh air bg sume org minum.Hishhh baru jer nak feeling2 clean mlm tu tp nak buat mcm mana..sbb kengkawan kan..hahhahahaahahha.Nak diingtkn disini kualiti pic kali ni agak kabur sbb kami berada dlm bilik yg gelap dan menggunakan kamere yg kurang skit kualiti iaitu hp maq(maafkan gue yer kenyataan harus diterima..hahhahaha)


Melat yg sgt OVERDOSE yer..


Kami yg Happy


Maq..mamat yg suker bajet hensem

Selepas bergelumang dengan suara-suara puaka memasing kami pun nak pulang.Sara sekali lagi jadi teletubies.Dan yg penting mlm tu kami dihiburkan dengan tiger show oleh Sara..bukan setakat menari ngn dinding jer siap melekap kat skrin lagi.Habislah sesapa yg tak hafal lirik nak nyanyi.mana taknyer paham jerlah ngn badannyer yg cute dan sexy habis penuh satu skrin dituupnyer.Mlm tu psgan duet aku adlh si melat..sara ngn farid,ari dan maq..tp aderlah jugak kami jadi backup singer tuk yg lelain.Si wawa plak duk terkinja2 jer kejenyer......Bak kata si maq org yg tak waras duk tumpahkan air...sian sara abis sandalnyer mndi ngn air coke...hahaah..


Ini adlh budak-budak yg giler..hahaha


Rasanyer ni ms nak balik kot..hurm..

Selesai sumenyer kami pun balik dan singgah kat Pelita.Maq thxx sbb bawak kete aku yg hensem tu.Kat Pelita kami lepak ngn duta-duta La Queen.Coz mlm tu penuh sgt ngn manusia.Mcm biasalah acu dtg ngn insan terchinta..wan ngn aiman(hurm kali ni aiman yg bebetol aiman) yg lain aku tak kenal sgt...Pas mkn sume kami pun pulang...Tak sbr nak menunggu ari Sabtu coz time tu ader party yg lagi best..


Sara menjadi lauk mlm tu..hihihi
1 Response
  1. ehhhhh nama sy terselit bersama aiman lah.... kwn saa'ja okey.....
    blom ada ikatan apa2 pun...huhuhukk..
    wahhh besh party alkohol awk.
    heeeeee....