Thursday Nite...Lepak Time
Friday 04 April 2008



Hurm ngntuk dan penat lagi sbnrnyer arini.Rasa cam nak mc je.Tp takper today last day tuk minggu ni bagi mereka-mereke yg bekerja opis hour.Just nak cerita psl semalam jer sbnrnyer.Maklumlah yg lain dah duk bising jgn lupa msukkan pic-pic smlm.Hahah.Actually smlm aku sepatutnye balik keje lmbt sbb kene buat OT.Tp cam tak ramai jer yg stay so aku pun cabut balik.Lagipun dah ade plan nak gi beli barang umah ngn wan.Nasiblah tak ujan ms balik.Kalo tak sia-sia jer lah basah2 mnja.Sblm g beli barang g mkn dulu kat tempat biasa EPL...walaupun cam diet aku mkn lite2 jer.Wan jer yg mkn byk spai 2 pinggan...Mok Mok sgt.Tp takpe sesekali je..siap ajar mcm mana petua org tua2 if kite rasa senak..hehehe chumel sgt~!!!


Minah ni ala2 sentap sbb aku tak suruh jemput balik keje...haha

Slps beli brg terus balik umah.Si Aisyah dah kol tanya mcm mana mlm ni coz die kol si chipmunk tu tak bgn2.Maklumlah mak munah ko luper ke si laha tu kalo tido mmg tak ingt dunia.So aku rasa diorg cam tak jadi nak kuar aku terus g umah mak aku.Otw ke sana si zirot kol tanya mlm ni nak joint g tgk wayang ke..Hurm menarik jugak idea tu.So aku bgtau tunggu aku balik dulu.Lagipun diorg nak g mkn so cam sempatlah lagi....Baru nak mnja2 ngn my mum si minah ni kol lagi bgtau tak jadi nak g tgk wayang..cam nak lepak2 mnja je kat Kg Baru.Aku ikut je..bab2 lepak ni kalo tak tido pun takper..hehehe.Then ms otw balik plan tukar lagi..nak lepak MALI katanyer...so aku set jer..dlm kol 12++ aku spai..


Hurm nasib muat..hehehe


Melat and WaWa

Hurm byknyer binatang2 ni berkumpul.Ingtkan cam tak ramai.Ade bini-bini aku 2-4...yg num satu tsk sibok main pusat kat umah..maklumlah pusat 2..Ader maq,farid,ary,pondan,tomboi,yana..sempit aku rasa.Mcm biasalah kalo dah jmper mstilah berborak2 gampang.Hurm masing duk kenekan org jer.Tak psl2 aku pun jadi bahan..lahanat punya aisyah siap ko nnti..Kumpul lemak byk2 yer..Enjoilah jugak..Pada sesapa yg pi takder tu maaflah yer..maklumlah bukan fon aku.Nnti biler aku dah beli hp baru..aku updates pic korang2 yg tak laku tu yer..hhhihihihihi


Rambut ko chantik Yana....


Sara dan Maq...poyo ngn fon baru..Mencik~!!!
1 Response
  1. amboi2 sedapnyer kata saya mok..mok.... suka yer?
    nanti sy buat muje rangedee kat perot awk baru tau... hahahahahah