Red Party
Saturday 12 April 2008



Hurm perjalanan dr melaka ker KL sgt memenatkan.Spai KL dah pukul 10++.Ttg party tu sbnrnyer ader byk kisah disebaliknya.Tp tak perlulah diceritakan lagi.Pada sesapa yg terasa mintak maaflah yer.To Hidz thxx sbb paham.U still my freind.So plan kami bertukar ker POOPY GARDEN.Dan org yg sama jugaklah yg joint kami.Cuma kalini dimeriahkan lagi dgn kehadiran ash,aisyah dan mak munah.Bertemakan merah yg sepatutnyer digunakan untuk red party hid kami berhibur disitu.Hurm dan almaklumlah spt biasa..Sara ttp menjadi DIVA untuk minggu ke-2 kalinya.Kali ini cawan yg pecah.Nasiblah takder sesapa yg cedera..hahaha







Pada mlm tu byk jugaklah aksi yg berlaku..tp kali ni kami sume behave.maklumlah takut dijadikan bahan berturut.Hurm sara2 aper nak jadi..nasiblah kalini farid berpegang pd jnjinyer untuk menjaga ko..If aku..hahah gud bye ...bye bye lah jawabnyer.Yg bestnyer sume yg hadir tidak berada didlm fantasi memasing yer walaupun...2 botol tlh diopen.Hurm jgn piki yg beukan yer...kami hanya minum coke shj mlm tu kan ash..hehehe..Anyway sume berjln ngn lncar..seronok heppy dan enjoy..Next time if msuk club lagi kiter ikut cara hafiz...taktik pinjam lighter tp jgn spai tumbanglah ye...









To all of u..we enjoy that nite.Hope event kiter akan dtg lagi meriah yer.Sblm terlmbt dlm entry kali ni aku just nak postkan satu pic yg sgt hebat.Tak lain tak bukan superduper diva kita pd mlm tu..Harap next event ko takkn jadi DIVA lagi yer sara..hahahhaa


OUR DIVA...hahaha
3 Responses
  1. hurmmmm g buzday sapa nie awk??
    meriahhhnyer merah dia...
    hahahahahaha......
    epyyyyyyyyyy....


  2. yeyyee..vote cik sara jelita..
    awat peha n lengan makin lazat dia tuh??


  3. hid Says:

    sentapppppppppppp!!

    hahahah :P