FOR SEX
22 Disember 2008 03.07am

Pas keje schatzje pick me and we watch movie at Pavilion and b4 tu g mkn kat KLCC.Saje jln2 and spend time bersama pas beberapa ari tak lepak sama.Kami tgk YES MAN..mmg lawak citer tu..aku cam gelak2 je dlm tu..yg geram tu ader plak yg bantai tido sblh aku..but its ok sbb aku tau die tak cukup tido..and pas dah setel sume aku lepak maluri..







And sblm tido kami lepak2 birak bukak internet bagai and tiba lah idea untuk amik pic bodo2 ngn webcame..ape lagi kalo bab pose ni bg kat aku lah..actually ader byk sgt pic kami yg bodo2 tp kotif untama nak amik pic sbb nak show bantal "FOR SEX" kami..hahahhaa gilez gedik..pastu schatzje dandan tu jugak suruh aku upload walaupun dah kol 3 pagi..layannnnnnnnn jelah..hahaha

5 Responses
  1. Che Sue Says:

    wah ittew dia?sudah start tayang diri?


  2. Anonymous Says:

    what are you trying to say here?


  3. Anonymous Says:

    Who is the person who choose to watch a movie at a corner of a stairway must felt asleep after 15min. Bad spot!


  4. Mr Romeo Says:

    jouw schuld waarom u ervoor kiezen dat de plaats


  5. Anonymous Says:

    maar ik hebt een zo gezelige avond met jou. dank u wel!!