Selamat Pengantin Baru
Sunday 21 Disember 2008



Hari minggu yg lalu aku dan bebudak opis g umah one of my colleuge yg kawin.Lagipun tak jauh sgt kan dr opis..so ms break time tgh hari tu kami pun g lah sana.Panaas sgt coz tak biasa kuar mkn tgh hari kat luar.kitorang spai dlm kol 1.15.Masa tu sukma tgh bersanding..makanan bleh tahan sedap..thxx sbb jemput kami..



Rasanyer takder ape yg kurang kot..sume best haha tp cam kesian sgt kat sukma sbb ader makcik yg lapa nak mkn kek telah robohkan kek 3 tingkat die..sabar k..nnti mintak laki ko buat 5 kek ms beszday ko nnti..





Ramai jugaklah budak tech yg dtg..ms aku tulis ni pun dah cam terbayang2 coklat yg diorg bg..sian kiter kan mumu..tgk je org mkn kan..takpe sbb sukma dah janji nak bg kiter choclat pas die balik dr honeymoonkan..anyway sukam thxxx dan aku doakan semoga perkahwinan ko kekal selamanyer dan bahagia kehendaknyer..syg ko..
2 Responses
  1. Hazwan Halim Says:

    Thanks pak tam aka aiman. tak sangka ada gak entry pasal wedd gue nih..terharu lak rasanya..

    Sori jika ada kekurangan ye..al maklum la 1st time buat majlis mcm nih..cucu sulung pulak..mcm2 kejadian berlaku..ada yg lucu+kelam2+sedih2+sebak2 dll..

    Yg penting kehadiran korang semua yg telah mmeriahkan majlis & thanks dgn Doa2nya ya..

    utk preview pics kawin - blog.extrumedia.com

    p/s: sampai skang x leh lupa pak tam bg signal tgn berkipas2 sbb xdpt goodies-kipas (dari bandung)..hehehe..takpe,aku dh hantar khas terus ke celcom ye..hihi


  2. Sukma Says:

    Thanks pak tam aka aiman. tak sangka ada gak entry pasal wedd gue nih..terharu lak rasanya..

    Sori jika ada kekurangan ye..al maklum la 1st time buat majlis mcm nih..cucu sulung pulak..mcm2 kejadian berlaku..ada yg lucu+kelam2+sedih2+sebak2 dll..

    Yg penting kehadiran korang semua yg telah mmeriahkan majlis & thanks dgn Doa2nya ya..

    utk preview pics kawin - blog.extrumedia.com

    p/s: sampai skang x leh lupa pak tam bg signal tgn berkipas2 sbb xdpt goodies-kipas (dari bandung)..hehehe..takpe,aku dh hantar khas terus ke celcom ye..hihi