Jalan-Jalan
Sunday 27 July 2008

Hmm aku bgn agak lewat arini.Buhsan skit.Fariz lom balik dr kg.So tgh piki nak buata pe arini.So aku kol aisyah tanya die kat mana coz dah jnji nak g amik ubat kat Shah alam.Then aku pick die kat umah..dan trus ke shah alam jmpe uncle die.Dlm ms tu di melat kol tanya kat mana?So we decide nak jmpe kat Low yat sbb nak carik laptop.Hmmm smlm tak puas tgk.


Neslo and Caspian


Menggedik je

So dlm kol 5 we meet at Low yat..pusing2 byk kali and lepak mkn kat big epal.Jmpesibaron.And we plan ke KLCC sbb nak carik minyak wangi.Aku tak beli jugak..yg beli si melat.Lepak2 mnja smenetara si riez abis keje coz nak g mkn kat William SS3.Pas riez abis keje pick up fariz kat umah the kami ke PJ



Hmm makanan sgtlah byk yer..spai sumer tersandar2 nak abiskan makanan.Hmm aku yg kongsi ngn si riez pun tersandar inikan yg order sorang satu.Ayooo tak larat dah.Sumpah pas ni nak share 3 org plak sekali mkn..hehhee tp air dier sgt sedap.


Tomboi yg Gedik


Sedapnyerrrr
1 Response
  1. LiXa NiZaM Says:

    air ape yg kaler camtu?