THE MUMMY 3: TOMB OF THE DRAGON EMPEROR
Thursday 31 July 2008



Yes seronok sbb dpt tgk tayangan pertama citer ni.Kalo selaloo kami tgk kat paviliion kali ni aku tgk kat KLCC sbb cam awal skit die stat.Kol 9.30.So pas mkn sume aku gerak g TGV coz baron dan suzie dah tunggu.Yg sofie fariz sume lmbt spai sbb ader hal.So kami msuk dulu.Sedap2 tgk dlm 20 min wayang buat hal.Tetiba termati.Cam cibai sgt sbb tu aku atk suke tgk kat TGV ni.Dah kene stat balik.nasiblah kengakwan aku yg lain dtg citer baru stat balik.So kire untunglah..





For me citer kali ni adalah citer terbaik dr 2 citer sblm ni.Entahlah kalo ader 5 bintang aku bg 4 1/2 bintang sbb citer die sgt best.Jln cerita yg kemas.Just tak puas ati masa adegan fighting yg trakhir coz bg aku sepatutnyer adegan tu msti lagi jadi gempak.But its oklah.Aku cam sgt puas ati..hehe.So pas abis je wayang kami g mkn kat pelita dan balik tido.


1 Response
  1. Anonymous Says:

    I was looking for Baby Children's Bedding and was wondering if PoshTots is the best designer for Baby Children's Bedding?