SEPI
Saturday 5 July 2008



Pas balik dr keje aku teman si soffie ngn aisyah ke ampang point.G carik barang skit untuk my sis dan aisyah ngn sofie g carik brg umah.Pastu fariz kol ajak g beli brg umah.Then kami jmpe kat TESCO..Hurm walaupun duduk berdua byk gilerz brg yg kami beli..nak dekat 400 yg habis..matilah expired sume brg2 tu..hehehe

So tgh sibok sibok beli brg si baron msg tanya ape plan.Mcm biasalah takder plan.So die ckp nak tgk citer SEPI.Aku cam tak kisah je coz soknyer aku cuti.Hihihi so bincang2 ngn farez so kami decide nak pegi.Wayang stat kol 12.30 tp cam tr spai lmbt sbb balik uamh mndi bagai..(",)



Actually citer SEPI ni mmg sedey but bg aku THE BEST LOVE STORY ttp CINTA.Feeling lah jugak tgk citer SEPI ni.Coz citer die cam sgt dekat dgn kehidupan seharian kite.Ttg cinta yg tak kesampaian..cinta dtg untuk kali ke2..bertemu berpisah.Bukan sbb nak feeling jiwang karat but kebenarannya mmg begitu..tak sume percintaan akan berakhir dgn kebahagian..once dah bahagia maksure hargai setiap saat yg kite ader..
1 Response
  1. Che Sue Says:

    best ek citer ni?? best ek? nk borong stok dvd ni...hmmm...masuk dlm list!