WaWa Back
Wednesday 2 July 2008

Hurm lamanyer tak jmpe wawa..Rindu sgt maklumlah sejak tukar tempat keje ni mmg jarang jmpe.So ms kami nak g shoping kat mid kami ajaklah die sekali.Sbb aku cam feeling nak beli jeans sbb jeans tinggal skit.So kami jmpe kat mid..melat beli brg kat MNG dan aku beli jeans katTopshop je sbb bln ni kene bajet..


aku yg cute(tgk muka binatang biru)


gediknyer mamat ni..goyang sana sini

So pas dah balik dr shopping kat cam lapa.So feeling2 nak g mkn.Tak tau nak g mkn kat mana.So Fariz suggest g mkn kat Bangsar Villages.Katanye ader kedai pasta ngn steak yg sedap kat situ.Hurm mls nak piki pnjg kami pun g sana..Order punya order rupanyer pasta dah takder.Sedeynye so kami sume order steak je..OMG sgt sedap ye cam nak dtg mkn kat situ je byk kali.Thxxx fariz...nnti kite g mkn sekali
1 Response
  1. Che Sue Says:

    korang ni keja nyer maaakan jee..teruja tol haku tgk!!
    *drooling!*
    hancusss diet gue!