Devil Party
Saturday 03 May 2008



Ohhhh im so sleppy.1jam je tido..heheh thxx soffie sbb temankn i n bg i tido sejam walaupun pd asalnye she only give me sleep 15 minit only..hahahaha.Actually bukan nak citer bape jam aku tido tp nak crita beatpa kami sgt heppy yg terlampau2 sgt smlm.Hehhe first time dlm sejarah group kami menggunakan tema devil coz a little bit buhsan dgn tema baju jer....
Walaupun muka kami ala2 penuh kesucian dan keimanan
 tp ttp wear tanduk devil yer.Cam sgt chumel ker kami rasa.And smlm pun first time farid n the geng joint us ke LQ.Tujuannya adlh untuk bg sokongn kat our colleuge yg buat show..


Me and Soffie

And first time jugak buat soffie yg baru joint group kami.She ahli baru..
My new friend...sweet and sexy(boleh ker mcm tu).
Walaupun tanduk tak cukp kami masing2 share untuk merasai kenikmatan dan kehornyan memakainyer..Sian kat ayu tetek sbb terlanggar meja org..pas kene ganti air kene minum plak tu..last2 baik ko baik aisyah..2-2 longlai..Tp takleh nak kalahkan ratu dan diva kami...kalo dulu hanya ader sara skang ni ader yg baru iaitu si pondan..hehehe


Cece,Me,Sara


Devil Muncung


Kami Devil Cute

Hurm walaupun smlm aku cam heppy but the same time aku terpaksa melarikan diri dr beberapa org yg mmg sgt nak jmper aku.Bukan aper..imej kene baik.Nnti org ckp nak kumpul koleksi lagi..Aku dah baik ok..Tp cam tak puas nak menari ngn sume org coz byk sgt yg hendak dilayan..Nasiblah sume paham dan sume heppy...cece and hidz yg last time g LQ tak heppy aku lihat sgt heppy smlm..nmpak sgt kehadiran aku bersama tanduk2 keimanan mengubah suasana...Terharu2 mnja aku rasanya..


We with ibu segala Devil

Slps pena menari,menggedik,mengurat,mengepose...kami pun pulang and lepak Pelita.Haruk pikok Pelita kami kejekan..coz mmbahankan 2 diva baru kami pondan and sara.And aderlah jugak adegan emosi yg berlaku.Aku pun tak tau kenapa..maybe terlalu lm pendam perasaan kot..tp jgn risau tau..kami tak kisah pun..we syg ko Datin Polly..muahhhhh...Lepak until 5 kot then sume balik.Bak kata hidz..kami mkn byk2 pun diskaun singgit...binatang sgtkan..Anyway last nite is the best nite i have.Coz im really heppy spend time with all my beloved friends..


Kami Yg Chomot
4 Responses
  1. celebi.net Says:

    gumbira gumbira gumbira
    psl cam da lama je tak clubbing ngan ko.


  2. hid Says:

    terime kasih kerana memprovidekan saye tanduk sehingga saye lupe daratan seketika.. hahahaha!


  3. agzamry Says:

    holaa..
    apaksss..
    lama x dgr cite


  4. zirot Says:

    malam yg seronok,happy and puas...puas sbb mc..ahahaaaa