Marie Digby Live In Malaysia
Thursday 15 May 2008



Petang smlm kol 6 aku,melat,wawa n pojan ke OU.Ader showcase Marie Digby.Actually aku tak kenal sgt ngn minah ni.But trust me...die mmg sgt mcm anak patung..dah lah chumel.Kami dpt pass free dr kawan Pojan yg keje kat Mix FM.Thxx so much tau.If ader je pass2 yg free lg sila bg tau..


Feeling gile minah ni


Tgh sesak pun sempat nak pose


Look at me

Kami gerak dr Celcom dlm kol 6.30 and spai OU dlm kol 715.Disebbkan lapa g mkn dulu kat Only Mee.Thxx Melat sbb blanja abg.Nnti abg bg ujung2 yer..hahaa.Back to showcase....org yg dtg tgk cam babi gile..sgt byk yer..bayangkan kami yga der pass pun bersesak2 nak msuk kat tempat yg disediakan..nasiblah ader Pojan...abis dier redah sume yg ader..hahah org tak ckp byk sbb...tajut kot maklumlah pojan kan TOUGH..haahah




Pas abis showcase kami gerak g lepak kat Mohsin..sebelah opis baru Wawa..Menara Vads.Tak lm sgt kat sana sbb memasing dah ngntuk..Maklumlah keje pagi kan.Anyway i enjoy my day..(",)
3 Responses
  1. melati Says:

    KITER ARTIS SGT..


  2. w.a.w.a Says:

    hellloooooo.. aku ygt redah yer.. jangan kasi kredit kat org lain