Old Town White Coffe
Tuesday 13 May 2008



Seronoknyer keje coz call sgt tak byk today.Leh updates blog.Hahah.Slm aku abis keje dlm kol 9.30.Spai umah dlm kol 9.45 Aisyah ngn Melat dah tunggu kat bawah umah.So aku naik atas siap chumel2 terus trn bawah.Si Melat dan bising lapa.Ingtakn nak mkn kat tmpat lain.Tp cam aisyah kata CeCe ngn Baron nak jmper kat Old Town dlm kol 10.30.Kami singgah dulu kat Restoran Rasa Sayang dulu.So kami mkn2 mnja.Si Aisyah takder2 duit pun mkn cheese nan ngn ayam tandori.Kelasss kan..aku just mkn capati dan melat mkn roti sardin.Hehe.Tak lm lepas tu Cece pun spai.So mulalah adegan gossip menggosip..ader yg seleksi emaslah,kontoversilah,spekulasilah..hahah mcm2 nama kengkawab aku skang ni...hahaha satu kemajuan dan pembaharuan sgt kan.So ms tgh rancak2 berbual..si zirot msg tanya kat mana.So just bgtau place sbb dier nak joint.Lama jugaklah nak tunggud ier kuar pokok..


Aku yg Macho..


Mereke yg sedang mmbinatangkan diri..hahaha

Baron dah spai awal.Tp sygnyer meja penuh.So dier terpaksa lepak kat Old Town sensorang.Dier bawak awekz baru ngn kwn katanya...So mmg tak dpt nak joint sbb meja dier kecik.Pas abis bayar kat Rasa Syg kami gerak g Old Town..Dpt meja besar.Kalini si Baron plak takmo joint kami sentaplah tu kan.Gedik sgt ko tomboii.Si Zirot ala2 sentap mnja sbb kami dah mkn..dlms entap2 smpatlah order Burger ngn Asam Laksa(very the dietkan)..hahahahhahaha..So lepak2 dlm kol 1++ kami pun gerak balik..Ngntuk sbnrnya..Walaupun ader sore2 sumbang nak g Karoke..Karoke dlm MIMPI SUDEH....


Kami yg semakin Tembam(habis mak munah mkn laksa..tgk mangkuk tu..haha)
3 Responses
  1. zirot Says:

    aku tk order laksa tu...diorg yg salah hntr...hahhaaaa....(nk cover).


  2. chesue Says:

    maaaakan je ek keja pak tam (panggilan manja sara kasi tau..hik hik hik...)


  3. celebi.net Says:

    salah hantar hangguk ko. yg salah hantar tu kopi ko oder tu. sampai 3 kali dtg.