Wedding
Saturday 17 May 2008



Ms split break tadi aku dan kengkawan yg lain g ke Dewan Risda untuk menghadari majlis perkahwinan abg Hid.Actually kami dtg agak lewat kerna aku break kol 3.Ms spai kat sana majlis dah nak abis.Nasib baik ader makanan lagi.Arini sume ilang diet yer coz sesekali je mkn mcm ni kan.Ms kami dtg sume kengkawan dah ade.Ramailah yg dtg.Seronok sgt.Nothing much to say coz kami sume berborak seolah2 mcm tak pernah jumpe.Itulah rutin yg kami buat setiap kali jmpe.Smbil borak sambil pose.Itu satu kemestian.Hiihiihi





Tak byk pic yg aku ade coz byk sgt yg amik pic.So aku just post yg mana ader shj.Kami sume berada kat sana tak lm.Almost 2 jam je.Aku cam ngntuk.So dlm kol 5 kami gerak.Say thx kat hid..ucap selamat kat Abg Hid dan Kak Aida....terus balik...






1 Response
  1. hid Says:

    thanx for coming.. :)

    saye amat menghargainyer.